Over vrouwen die klaar zijn om na de eerste date te trouwen

Mannen klagen dat vrouwen geobsedeerd zijn door het huwelijk. Mannen klagen dat elke seconde probeert hem te focussen, gratis – O mijn God! – in zeven. Mannen klagen dat ze te veel verantwoordelijkheid op hun schouders proberen te houden viagra kopen belgie, en zij «Nafiga».

Mannen opscheppen met hun ijzeren logica en doneer vrouwelijk als niet in staat. Maar voor een vreemde kans, de essentie van dingen die op het oppervlak ligt. Al ons wezen, zelfs op zijn minst op de een of andere manier blijft onderweg vanwege de romantisch afgestemde vrouwen die nog steeds geloven in de grote en reinigen. Op vrouwen die dromen van geen carrière, maar over een groot gezin en huishouden. Op vrouwen wiens hoofden niet verstopt zijn met cilia en kleding, en de recepten zijn borsching en manieren om een ​​broekpijlen te creëren bij het strijken.

Als het niet voor deze heilige vrouwen was

http://schoensbuero.de/generisk-lioresal-rabatt/

, zou alles in de wereld door de bultruggen zijn gegaan. Ze vertrouwen, ze zijn gewond en ze dromen. Ja, breng een normale boer, in zijn lichtkoppen horen ze al een mollige «BITTER!» Op het huwelijksfeest. Ja, ze beschouwen elke man als het potentiële hoofdstuk van het gezin. Ja, met hen serieus, of op geen enkele manier. Maar dat bent u gratis, u zult het zonder hen doen als we vallen?

Keer terug naar de cutlets van mijn moeder of probeer sterk en onafhankelijk te scheppen? Ten eerste zal mijn moeder natuurlijk accepteren, maar de koteletten zullen specifiek worden herwinnen, zodat het leven van honing niet lijkt. En ten tweede, de sterke en onafhankelijke jij bent aan de grijsharige Kudrey om te overtuigen om haar verzadigde en volledige avontuurleven te verlaten voor het vergeten en het dagelijks leven.

Ja, je moet je bedanken voor het feit dat vrouwen die je willen trouwen al hebben. Ik heb het niet over wat je nu nodig hebt, alles zal gooien en haar alles geven wat ze nodig heeft. Ik wil je niet bang maken in het woord «HUWELIJK». Niet.

Alleen de volgende keer dat je zo’n meisje ontmoet, kijk dan naar haar ogen en toegeven eerlijk dat je niet klaar bent voor een serieuze relatie. Trepi’s zenuwen van deze schat, verander het niet in stoten teleurgesteld in mannen. Zeg het gewoon «Dank u» Voor het feit dat zij dit is, en veel geluk wensen in toekomstige zoekopdrachten.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *